Ασφάλειες

 

Η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. αναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής ασφάλισης, σας παρέχει το ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί και μπορεί να διαχειριστεί τα συμβόλαια σας αλλά και να σας προτείνει ένα ασφαλιστικό πακέτο, που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στα δικά σας δεδομένα.

Έτσι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις καλύψεις που εσείς επιθυμείτε με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την αξιοπιστία της Κυριάκος Κακούρος Α.Ε.

Service Αυτοκινήτων

Το συνεργείο αυτοκίνητων μας με άρτια τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και με την πολυετή εμπειρία που το πλαισιώνουν οι μηχανικοί του είναι έτοιμο να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε οπουδήποτε θέμα συντήρησης – Service του αυτοκινήτου σας.

Με σύγχρονα διαγνωστικά μέσα και πάντα ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες του κατασκευαστή σας εγγυόμαστε την άρτια τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας εξηγήσουμε οποιαδήποτε απορία σας, και να σας προτείνουμε ένα ποιοτικό Service στις οικονομικότερες τιμές.

Σε εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός, σε κάθε Service αυτοκινήτου που γίνεται σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν πραγματικό γενικό έλεγχο.

Συνειδητοποιούμε πως έχετε μια πολυάσχολη ζωή, γι’ αυτό φροντίζουμε να παραλάβετέ το όχημά σας πίσω πολύ σύντομα.

Φανοποιείο - Βαφείο

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο, έμπειρο προσωπικό παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου εξασφαλίζοντας:

• Υψηλή ποιότητα εργασιών ακολουθώντας πάντα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και προδιαγραφές
• Εγγύηση σε κάθε εργασία φανοποιείας
• Διαθεσιμότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης
• Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας (υπηρεσία pick up & delivery)
• σε συνεργασία με το ασφαλιστικό μας γραφείο παρέχουμε άμεση αποζημίωση απαλλάσσοντάς σας από κάθε διαδικασία.

Ώρες Λειτουργίας καταστήματος
Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 έως 17:00, Σάββατο 08:00 έως 14.00
Υπεύθυνος Φανοποιείου: κ. Μαχαίρας Νικόλαος

ΤΗΛ: 27310 81388

Κέντρο Ελαστικών

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο, έμπειρο προσωπικό παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας

TOP