Qashqai

Το 2007, το Nissan Qashqai εφηύρε το crossover με το συνδυασμό του συμπαγούς hatchback και της πρακτικότητας του SUV. Και τώρα, ήρθε, το ολοκαίνουριο Qashqai. Με την τολμηρή στάση του, τα έντονα φωτιστικά σώματα LED και τους επιβλητικούς τροχούς αλουμινίου 20 ιντσών, όλα σε ένα αεροδυναμικό συμπαγές αμάξωμα. Έτσι, το Qashqai φέρνει για άλλη μια φορά ένα νέο όραμα.

Για μια ακόμα φορά, δεν υπάρχει όμοιό του

Κρατώντας πάντα τα σκήπτρα του σχεδιασμού, το Qashqai φέρνει ένα νέο όραμα στα SUVs με μυώδης αναλογίες. Για να είστε απολύτως σίγουροι ό,τι ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Ένας τολμηρός σχεδιασμός, αντάξιος του Qashqai

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κρατώντας πάντα τα σκήπτρα του σχεδιασμού, το Qashqai φέρνει ένα νέο όραμα στα SUVs με μυώδης αναλογίες. Για να είστε απολύτως σίγουροι ό,τι ξεχωρίζετε από το πλήθος. Ένας τολμηρός σχεδιασμός, αντάξιος του Qashqai

A - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ

4,425m

B - ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

2,665m

C - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ

1,835m

D - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ

1,625m

ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

504L

A - ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (ΜΗΚΟΣ)

87cm

B - ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (ΠΛΑΤΟΣ)

110cm

MΕΓΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ - ΜΕ ΑΝΑΔΙΠΛΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

935L

Προηγμένη Απεικόνιση Λειτουργειών Οδήγησης

Όσο λιγότερος χρόνος αφιερώνεται για να κοιτάμε, τόσο το καλύτερο. Μην παίρνετε τα μάτια σας από το δρόμο. Η προσαρμόσιμη οθόνη προβολής του Qashqai δείχνει την ταχύτητα, διαθέτει αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, πλοήγηση, ψυχαγωγία και άλλα.

Τώρα μπορείτε να οδηγείτε με λιγότερο στρες και περισσότερη γαλήνη. Το ProPILOT με το Navi-link όχι μόνο σας βοηθά να διατηρήσετε την προκαθορισμένη απόσταση και να σας κρατήσει στο κέντρο της λωρίδας σας, αλλά χρησιμοποιεί και τους ενσωματωμένους χάρτες TomTom®, ώστε το σύστημα να μπορεί να προβλέψει πράγματα όπως στροφές, κόμβους, ράμπες, πλατείες, προκειμένου να προσαρμόσει τη διαδρομή για πιο ομαλή μετάβαση. Μπορεί ακόμη και να ρυθμίσει την καθορισμένη ταχύτητα με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Καινοτομία στην οθόνη

Η διαθέσιμη οθόνη οργάνων 12,3 "του Qashqai σας δίνει πολλές επιλογές. Εμφανίστε τους χάρτες. Προσθέστε μενού. Τοποθετήστε πληροφορίες εκεί όπου είναι αδύνατο να μην δείτε. Και με φόντο εμπνευσμένο από το Ιαπωνικό γυαλί Kiriko, είναι και κομψή. Σε εκδόσεις χαμηλότερου εξοπλισμού μια μεγαλύτερη οθόνη TFT 7 ", έρχεται ως αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με την οθόνη 5" στην προηγούμενη γενιά.

Προσαρμοστικοί προβολείς LED

Κάθε μια από τις υψηλές φωτεινές δέσμες του Qashqai χωρίζεται σε 12 ξεχωριστά ελεγχόμενα τμήματα. Για να μειώσει το έντονο φως στην επικείμενη κίνηση, το σύστημα μπορεί να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Intelligent Around View Monitor

Παρκάρετε εύκολα με μια εικονική σύνθετη προβολή 360 μοιρών και κοντινές λήψεις σε μπροστινές, οπίσθιες και πίσω πλευρές. Όταν το σύστημα εντοπίζει κινούμενα αντικείμενα κοντά στο όχημά σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση

Συνδεσιμότητα

Η ενσωμάτωση των τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility, σας κρατά σε συγχρονισμό με τον κόσμο γύρω σας. Τα Apple CarPlay™ και Android Auto™ ενσωματώνουν το smartphone σας στο δικό σας όχημα για ένα πιο εύκολο και ασφαλές ταξίδι. Το Nissan JUKE μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και ως σημείο πρόσβασης Wi-Fi , επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε σε πολλές συσκευές.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες απο ενας εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων

27310 22677
TOP