Το αμιγώς ηλεκτρικό EV6

Σχεδιασμένο για να εμπνέει

Το EV6 είναι ένα μοντέρνο και σπορ crossover. Με εντυπωσιακή, μυώδη σχεδίαση, και με κάθε λεπτομέρεια, μικρή ή μεγάλη, σχεδιασμένη έτσι ώστε να δημιουργείται μια ιδιαίτερη και σπορ συνολική εικόνα.

Έξυπνο Σύστημα Εμπρός Φώτων

Η ασφάλεια είναι ό,τι σημαντικότερο, σε κάθε σας μετακίνηση. Το Έξυπνο Σύστημα Εμπρός Φώτων της Kia επιτρέπει να βλέπετε το δρόμο πιο καθαρά τη νύχτα, χωρίς να τυφλώνετε τους αντίθετα διερχόμενους οδηγούς, χάρη στη νέα τεχνολογία προσαρμοζόμενης μεγάλης σκάλας προβολέων.

Οδηγίες εντός του οπτικού πεδίου

Το νέο head-up display επαυξημένης πραγματικότητας προβάλλει στο παρμπρίζ ένα εικονικό περιβάλλον που σας οδηγεί στον προορισμό σας. Εμφανίζει οδηγίες πλοήγησης και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα ξεκούραστο και ασφαλές ταξίδι.

Διατηρήστε τον έλεγχο

Με την πανοραμική εικόνα των διπλών, καμπύλων οθονών 12,3" διατηρείτε τον έλεγχο. Λαμβάνετε πληροφόρηση για την κατάσταση του αυτοκινήτου, πλοηγείστε και ελέγχετε τη μουσική και τα podcasts σας. Σχεδιασμένες για να αναβαθμίσουν την εμπειρία οδήγησης.

Μείνετε ασφαλείς

Για εμάς η ασφάλειά σας είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας και έμπνευσης για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Πάντα σε σύνδεση

To Kia Connect αναβαθμίζει την εμπειρία συμβίωσης με ένα Kia. Σας κρατά συνδεδεμένους με το αυτοκίνητό σας, επιτρέποντας τον έλεγχο του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας ή το κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών. Επίσης, κάνει το ταξίδι σας ασφαλέστερο με Live πλοήγηση. Λαμβάνετε τις οδηγίες από το υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα Meridian και τις διπλές πανοραμικές καμπύλες οθόνες 12,3".

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες απο ενας εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων

27310 22677
TOP