Υπηρεσίες

Ασφαλιστικές υπηρεσίες

Ο Όμιλος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΕ, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ασφαλειών (οχημάτων, σκαφών, ακινήτων) τριάντα και πλέον έτη, εξασφαλίζοντας μακροχρόνιους δεσμούς με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εξασφάλιση χαμηλών τιμών τόσο στα ήδη υπάρχοντα ασφαλιστήρια συμβόλαια, όσο και στα νέα. Επιπλέον, η κάθετη μονάδα συνεργείου – φανοποιείου – βαφείου αναλαμβάνει χωρίς επιπλέον κόστος να επιδιορθώσει το όχημά σας που προέρχεται από κάποιο τρακάρισμα, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας όλες τις διαδικασίες μέχρι την αποζημίωση της βλάβης του οχήματός σας.

Φανοποιείο - Βαφείο

Στο πρότυπο φανοποιείο – βαφείο μας που βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου, δίνουμε καινούργια ζωή στο αυτοκίνητό σας, χάρη στα σύγχρονα συστήματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις φάσεις εξυπηρέτησής σας. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα ECO Φανοποιείου – Βαφείου, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καλύμπρας, σύγχρονο φούρνο βαφής, με άριστης ποιότητας υλικά.

Κέντρο ελαστικών

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου, λειτουργεί ανεξάρτητο κέντρο ελαστικών που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα ελαστικών και ζαντών τόσο επιβατικών οχημάτων όσο και αγροτικών - ημιφορτηγών. Τα ελαστικά μας είναι ως επί το πλείστον ετοιμοπαράδοτα καθώς συνεργαζόμαστε με όλες τις γνωστές εταιρείες ελαστικών στον κόσμο.

Service – ανταλλακτικά

Service αυτοκινήτων

Η ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΕ, επενδύοντας σε συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του στην νέα τεχνολογία και εξοπλίζοντας τη μονάδα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αλλάζει τα δεδομένα του service. Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στην εξειδικευμένη φροντίδα που σας προσφέρει η ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΕ και απολαύστε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση, προηγμένη τεχνογνωσία και διαγνωστική τεχνολογία αιχμής.

Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας