Ασφαλιστικές υπηρεσίες

Ο Όμιλος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΕ, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ασφαλειών (οχημάτων, σκαφών, ακινήτων) τριάντα και πλέον έτη, εξασφαλίζοντας μακροχρόνιους δεσμούς με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εξασφάλιση χαμηλών τιμών τόσο στα ήδη υπάρχοντα ασφαλιστήρια συμβόλαια, όσο και στα νέα. Επιπλέον, η κάθετη μονάδα συνεργείου – φανοποιείου – βαφείου αναλαμβάνει χωρίς επιπλέον κόστος να επιδιορθώσει το όχημά σας που προέρχεται από κάποιο τρακάρισμα, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας όλες τις διαδικασίες μέχρι την αποζημίωση της βλάβης του οχήματός σας.

 

 Στο ασφαλιστικό μας γραφείο, εργαζόμαστε όλοι με γνώμονα τον ασφαλισμένο μας, αναπτύσσοντας σχέσεις ανθρώπινες, σχέσεις εμπιστοσύνης όχι μόνο τη στιγμή της ασφάλισης αλλά κυρίως τη στιγμή της αποζημίωσης. Οι χιλιάδες ευχαριστημένων πελατών μας είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό. 

"Η ασφάλιση του αυτοκινήτου δεν είναι μια απλή υπόθεση...δεν είναι η απόκτηση ενός ειδικού σήματος που θα επικολληθεί στο παρμπριζ του αυτοκινήτου για να κυκλοφορούμε νόμιμα". Είναι αυτό που εμείς κάνουμε στην Κυριάκος Κακούρος, μελετάμε και κατανοούμε τις ανάγκες σας, δημιουργούμε και προσφέρουμε ιδιαίτερα προγράμματα για τον κάθε ασφαλισμένο μας, εξειδικεύουμε την ασφάλιση, παρέχουμε διευκολύνσεις που διαφοροποιούν ουσιαστικά την ασφάλιση. 

Ζητήστε μας προσφορά για την ασφάλιση του οχήματός σας και θα επιβεβαιώσετε το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

 

Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας