kia-rio-yb-my19-spacious-practical

Kia Rio

Εξωτερικό που εντυπωσιάζει

Τολμηρό, κομψό και ισχυρό. Το ολοκαίνουργιο Kia Rio είναι πιο σπορ και πιο καινοτόμο από ποτέ. Αεροδυναμικές γραμμές και μυώδεις καμπύλες δίνουν μια στιβαρή όψη που ταιριάζει με τις επιδόσεις Τολμηρό, κομψό και ισχυρό. Το ολοκαίνουργιο Kia Rio είναι πιο σπορ και πιο καινοτόμο από ποτέ. Αεροδυναμικές γραμμές και μυώδεις καμπύλες δίνουν μια στιβαρή όψη που ταιριάζει με τις επιδόσεις του. Με τη χαρακτηριστική μάσκα-τίγρη της Kia, τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 17" και τα εκθαμβωτικά φωτιστικά τύπου LED DRL με ενσωματωμένους προβολείς διπλής λειτουργίας, να προσθέτουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

1.jpg

Μοντέρνο εσωτερικό

Είναι δύσκολο να νικηθεί το μοντέρνο εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Kia Rio. Από τα μαλακά στην αφή υλικά και τα εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα εμπρός, στο οδηγοκεντρικό ταμπλό και τις διάσπαρτες σπορ πινελιές. Τα χαρακτηριστικά ευκολίας αφθονούν όπως και προηγμένες τεχνολογίες. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι εδώ, για όλες τις διαδρομές σας.

2.jpg

Ευρύχωρο και πρακτικό

Ιδανικό για την πόλη, αρκετά ευρύχωρο για την καθημερινότητας. Το ολοκαίνουργιο Kia Rio επανακαθορίζει τον ορισμό της ευρυχωρίας στην κατηγορία του. Ειδικότερα, οι φίλοι και η οικογένειά σας θα εκτιμήσουν τον επιπλέον χώρο στο πίσω μέρος, για να τεντωθούν και να χαλαρώσουν. Τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, προσφέρουν επίσης ένα νέο επίπεδο πρακτικότητας. Η αφθονία των εσωτερικών χώρων εκτείνεται και στο πορτμπαγάζ, με τη χωρητικότητα των 325 λίτρων του να μην είναι τίποτα λιγότερο, από εντυπωσιακή.

3.jpg

 Σύστημα AEΣ (FCA) με ανίχνευση πεζών

To σύστημα αποτροπής εμπρόσθιας σύγκρουσης (FCA) 7 στο νέο Kia Rio λειτουργεί με την παρουσία ενός ραντάρ στον εμπρός προφυλακτήρα και μία κάμερα στο παρμπρίζ, ελέγχοντας πιθανούς κινδύνους, όπως πεζούς, ποδηλάτες ή άλλα αυτοκίνητα. Αν εντοπίσει κάτι, σας προειδοποιεί και αν είναι απαραίτητο φρενάρει αυτόματα βοηθώντας στην αποφυγή ή αποτροπή ενός ατυχήματος.

 

FCA.jpg

 

Σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης λωρίδας (Lane Keeping Assist - LKA)

Το συγκεκριμένο σύστημα εντοπίζει τη διαγράμμιση του δρόμου και τα οχήματα μπροστά, ενώ παράλληλα αν το αυτοκίνητο σας βρίσκεται στο κέντρο της λωρίδας σας. Όταν το αυτοκίνητο πλησιάζει στα όρια της λωρίδας σας σάς προειδοποιεί και αν κριθεί απαραίτητο στρίβει το τιμόνι για να διορθώσει την πορεία σας και να σας διατηρήσει στο κέντρο της λωρίδας σας.

LKA.jpg

 

Έξυπνο Cruise Control (SCC)

Κάνοντας χρήση ραντάρ, το έξυπνο Cruise Control μπορεί να ρυθμίσει ταυτόχρονα την ταχύτητα και την απόσταση με το προπορευόμενο όχημα. Αν το αυτοκίνητο μπροστά σας ελαττώσει ταχύτητα και η προκαθορισμένη απόσταση ασφαλείας δεν μπορεί να διατηρηθεί, αυτομάτως το σύστημα θα μειώσει ταχύτητα. Αν το προπορευόμενο όχημα αυξήσει ρυθμό, τότε το Rio με τη σειρά του θα επιταχύνει στην προκαθορισμένη ταχύτητα.

 

SCC.jpg

 

Έξυπνο σύστημα προειδοποίησης ορίου ταχύτητας (ISLW)

Το έξυπνο σύστημα προειδοποίησης ορίου ταχύτητας σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να παραμείνετε στα όρια ταχύτητας. Χρησιμοποιώντας την κάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, αναγνωρίζει τα όρια ταχύτητας και την απαγόρευση προσπέρασης και σας επιδεικνύει τις πληροφορίες στο σύστημα πλοήγησης, αλλά και στον πίνακα οργάνων. Έτσι ώστε να κινηθείτε ανάλογα…

 

ISLW.jpg

 

Εμπιστοσύνη Kia

  • Kia 7-year warranty

    7-ετής εγγύηση Kia

    Κάθε νέος κάτοχος Kia Rio επωφελείται από τη μοναδική εγγύηση 7 ετών, που ισχύει για κάθε καινούργιο αυτοκίνητο.4 Είναι ένα δείγμα για το πόσο πιστεύουμε τα προϊόντα μας! Εάν στο μεταξύ θελήσετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να τη μεταβιβάσετε στους νέους του ιδιοκτήτες.

ADDRESS

Kia Rio

CONTACT

ENTRY_NO_REVIEWS_NO_ADD
Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας