kia-ceed-sportswagen-cd-feel-the-thrill-w

Kia Ceed Sportswagon

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Το νέο Kia Ceed Sportswagon σας προσφέρει περισσότερο χώρο για να απολαμβάνετε κάθε ημέρα σας. Κερδίζει με το σπαθί του το λογότυπο του Sportswagon, συνδυάζοντας την αθλητική σχεδίαση με αχανείς χώρους και δυναμική συμπεριφορά. Ετοιμαστείτε για μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Δυναμική εξωτερική εμφάνιση

Το νέο Kia Ceed Sportswagon μοιράζεται τις σχεδιαστικές γραμμές του hatchback. Η διπλής επίστρωσης εμπρός γρίλια, τα εμπρός φώτα με LED φώτα ημέρας τύπου "Ice Cube" και οι προβολείς ομίχλης συνθέτουν το μοναδικό εμπρός μέρος. Η σπορ χαμηλή σιλουέτα τονίζεται από το πλαίσιο χρωμίου των παραθύρων, ενώ οι διακριτικές ράγες οροφής σας δίνουν την ελευθερία να μεταφέρετε οτιδήποτε χρειαστείτε.

kia ceed sw dynamic exterior

Νέα όψη στο δρόμο

Τα εντυπωσιακά πίσω φώτα ημέρας LED κάνουν το αυτοκίνητό σας πιο ορατό και αναγνωρίσιμο στο δρόμο. Η εντυπωσιακή σχεδίαση αποτελεί την υπογραφή της νέας οικογένειας Kia Ceed. Τα φλας LED (3 κύβοι) μέσα στα κρύσταλλα δίνουν έμφαση στο πλάτος του αυτοκινήτου.

kia ceed sw new visibility

Ευρύχωρο εσωτερικό

Τα πάντα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον οδηγό. Η οριζόντια διάταξη του πίνακα οργάνων δημιουργεί ευρύχωρη ατμόσφαιρα. Τα προαιρετικά πακέτα του εσωτερικού περιλαμβάνουν μαύρα και γκρι σαλόνι με ύφασμα και τεχνητό δέρμα, ή για ακόμη περισσότερη πολυτέλεια, με μαύρες δερμάτινες επενδύσεις. Η σύγχρονη τεχνολογία ενσωματώνεται άριστα στη μεγάλη οθόνη αφής με σύστημα πλοήγησης.

kia ceed sw generous interior

Ευρυχωρία

Τα 625 λίτρα του χώρου αποσκευών επεκτείνονται γρήγορα σε 1.694 λίτρα, όταν αναδιπλώνονται τα πίσω καθίσματα. Υπάρχουν επίσης δύο ξεχωριστοί χώροι αποθήκευσης κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών, στους οποίους τοποθετούνται μικρότερα αντικείμενα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αρκετός χώρος για να απολαύσετε κάθε μετακίνηση!

kia ceed sw spaciousness

Έξυπνες λύσεις

Η έξυπνη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη, πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει αυτόματα μόλις πλησιάσετε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με το smart key στην τσέπη ή την τσάντα σας. Κάτι το εξαιρετικό αν κουβαλάτε πράγματα. Το smart key προσφέρει είσοδο στο αυτοκίνητο και εκκίνηση του κινητήρα με το κουμπί start/stop. Στις λειτουργίες περιλαμβάνεται επίσης το κλείσιμο των παραθύρων από απόσταση.

kia ceed sw smart features

Πολύπλευρος χαρακτήρας

Το νέο Kia Ceed Sportswagon είναι ειδικό στο να βρίσκει λύσεις για εσάς. Τραβήξτε απλά το μοχλό στο χώρο αποσκευών για να αναδιπλωθούν πλήρως τα πίσω καθίσματα. Χάρη στα διαιρούμενα καθίσματα 40:20:40, ο χώρος προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Ιδανική λύση για την μεταφορά εξοπλισμού για αθλητικές δραστηριότητες ή άλλων μακριών αντικειμένων. Οι ειδικές ράγες σας βοηθούν να οργανώσετε τα πράγματά σας, ενώ διατίθεται διαχωριστικό και δίχτυ για επιπλέον ασφάλεια.

kia ceed sw versatility

Άνεση για τον οδηγό

Μην ανησυχείτε για τις καιρικές συνθήκες. Τα καθίσματα θερμαίνονται γρήγορα τις κρύες ημέρες, το ίδιο το τιμόνι και το παρμπρίζ. Τα εμπρός καθίσματα έχουν επίσης λειτουργία αερισμού για τις ζεστές ημέρες. Το Smart Parking Assist (SPA) σας βοηθά να παρκάρετε σε κάθε θέση: η κάμερα οπισθοπορείας δείχνει τις δυναμικές γραμμές του αυτοκινήτου στην οθόνη αφής, καθοδηγώντας σας στη θέση στάθμευσης.

kia ceed sw driver comfort

ADDRESS

Kia Ceed Sportswagon

CONTACT

ENTRY_NO_REVIEWS_NO_ADD
Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας