Ιστορία – Βραβεύσεις

Η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας.

 

Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της με την επωνυμία Γαρυφαλλιά Κακούρου το 1951 σαν επίσημος συνεργάτης της Nissan. Το 1990 άλλαξε νομική μορφή και έγινε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. συνεχίζοντας μια παράδοση 50 ετών σαν επίσημος συνεργάτης της Nissan. Το 2008 απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπία των εταιρειών Hyundai και KIA Motors, επεκτείνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Το 2005 ξεκίνησε την λειτουργία του το ΚΤΕΟ Λακωνίας - Αρκαδίας.

Από τον Ιούνιο του 2012 είναι επίσης ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων της Toyota για το Νομό Μεσσηνίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τον καταναλωτή, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η Κυριάκος Κακούρος ΑΕ, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μακροβιότερες εταιρείας αυτοκινήτων, αφού δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου 50 και πλέον έτη. Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, service, γνήσια ανταλλακτικά, φανοποιείο – βαφείο, κέντρο ελαστικών και ασφαλιστικές υπηρεσίες.     
Ως επιβράβευση όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, αποτελούν τα 35 παγκόσμια  βραβεία που έχουν απονεμηθεί στη εταιρεία τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο πωλήσεων. Η εταιρεία μας βραβεύεται συνεχόμενα τα τελευταία 35 χρόνια, ως η πρώτη εταιρεία πώλησης φορτηγών Nissan στην Ελλάδα, κατάκτησης του μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη βράβευση τον Οκτώβριο του 2005 στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό στο Τόκιο «GLOBAL NSSW AWARD» με τον τίτλο «Outstanding Performance in Customer Satisfaction», που απονεμήθηκε από τον κο. Toshiyuki Shiga, Chief Operating Officer of Nissan Motor Co. Ltd. .  
Επιβράβευση για εμάς αποτελεί η άριστη συνεργασία και η αγάπη του κόσμου που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεται και μας δίνει δύναμη στο να εκσυγχρονιζόμαστε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς το επίπεδο υπηρεσιών μας. 
Σας προκαλούμε να δοκιμάσετε το επίπεδο υπηρεσιών μας, προσκαλώντας σας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου.      
 
Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας