kona-hybrid-exterior-6

Hyundai Kona Hybrid

Εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης AVN με οθόνη αφής 10,2’’.

Με την εντυπωσιακών διαστάσεων νέα οθόνη αφής προσαρμόζετε τις ταυτόχρονες προβολές όλων όσα σας ενδιαφέρουν. Μία δωρεάν πενταετής συνδρομή στις υπηρεσίες LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται στο σύστημα 10.25” AVN. Πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις κάμερες ταχύτητας στην Ελλάδα, καθώς και πληροφορίες καιρού και αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος (POI) για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

highlights grid img01

Οθόνη αφής 7”

Το νέο KONA Hybrid σας προσφέρει την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας. Όπως η οθόνη αφής 7” που παρέχει εύκολη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay™ και Android Auto™ για να μπορείτε να συνδέετε το τηλέφωνό σας και να προβάλλετε τους χάρτες, τη μουσική, τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κύρια οθόνη.

highlights grid img02

Νέα ψηφιακή οθόνη πληροφοριών.

Άριστα τοποθετημένη δίπλα στο ταχύμετρο και τις ενδείξεις υβριδικού συστήματος, που δείχνει τη φόρτιση και αποφόρτιση της μπαταρίας, μία προαιρετική οθόνη 4.2” LCD προβάλλει σημαντικές πληροφορίες οδήγησης: κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και ροή ενέργειας καθώς και κατάσταση συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, αυτονομία καυσίμου, κατανάλωση καυσίμου, οδηγίες πλοήγησης και εξωτερική θερμοκρασία.

highlights grid img03

Head-up display (HUD).

Διαθέτοντας εξαιρετικό φωτισμό για να είναι ευδιάκριτη, η προαιρετική οθόνη head-up display συμβάλλει στην ασφάλειά σας, προβάλλοντας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, οδηγίες πλοήγησης και προειδοποιήσεις ασφάλειας από τα συστήματα υποβοήθησης απευθείας στο οπτικό πεδίο σας.

highlights grid img04

Βενζινοκινητήρας

Ο ειδικά ρυθμισμένος κινητήρας εσωτερικής καύσης 1.6 GDI αποδίδει 105 PS με κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Ο άμεσος ψεκασμός βενζίνης αξιοποιεί τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας από κάθε σταγόνα καυσίμου.

performance main list1

6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
(Dual Clutch Transmission).
Το καινοτόμο σύστημα διπλού συμπλέκτη του KONA Hybrid - Dual Clutch Transmission (DCT) προσφέρει μία πιο φυσική και σπορ αίσθηση αλλαγής για μία πραγματικά συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Πετυχαίνει καλύτερη επιτάχυνση με άμεση απόκριση του κινητήρα, συνδυάζοντας την απόκριση ενός μηχανικού κιβωτίου, την άνεση ενός αυτομάτου, και την άμεση ευελιξία με τα στάνταρ χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.
performance main list2
Ηλεκτροκινητήρας
Απολαύστε ηλεκτρική επιτάχυνση. Ο ηλεκτροκινητήρας 43,5 PS προσφέρει υψηλή ροπή και απόδοση καθώς και εντυπωσιακή επιτάχυνση κατά την εκκίνηση.
performance main list3Έξυπνος Αυτόματος Πιλότος με Λειτουργία Στάσης-Επανεκκίνησης (Smart Cruise Control με Stop & Go)

Το Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC w/ S&G) αυξάνει την ασφάλεια και περιορίζει το στρες, διατηρώντας μία σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, μειώνοντας ή αυξάνοντας αυτόματα την ταχύτητα μέχρι ένα προκαθορισμένο όριο, σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας. Σε κυκλοφοριακές συνθήκες με συχνά «σταμάτα-ξεκίνα» (“stop & go”), η προκαθορισμένη απόσταση διατηρείται μέσω του SCC και μετά από την ακινητοποίηση του, θέτοντας πάλι σε λειτουργία τον ηλεκτροκινητήρα όταν ανιχνευτεί εκκίνηση του προπορευόμενου οχήματος και ο οδηγός πατήσει το γκάζι.

 

Ασύρματη φόρτιση
Φορτίστε εύκολα το smartphone σας. Η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων επιτρέπει την εύκολη φόρτιση ενός συμβατού smartphone τεχνολογίας QI χωρίς τη χρήση καλωδίων. 

convenience view 01

Θερμαινόμενο τιμόνι

Απολαύστε ζεστά χέρια την κρύα εποχή του χρόνου. Τα θερμαινόμενο τιμόνι με την καλαίσθητη μαύρη ακτίνα φέρει εργονομικά τοποθετούμενα χειριστήρια για να μένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε τα συστήματα του αυτοκινήτου, οδηγώντας με ασφάλεια.

convenience view 03

Ηλεκρονικό χειρόφρενο

Απολαύστε έλεγχο με τις άκρες των δακτύλων σας. Ένας εύχρηστος διακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το ηλεκτρονικό χειρόφρενο, που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

convenience view 04

 

 

ADDRESS

Hyundai Kona Hybrid

CONTACT

ENTRY_NO_REVIEWS_NO_ADD
Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας