Εταιρίες του ομίλου

Η Κυριάκος Κακούρος ΑΕ διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπία των αυτοκινήτων Nissan για το Νομό Λακωνίας. Επιπλέον είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Hyundai και KIA MOTORS για το Νομό Λακωνίας.  Στις εταιρείες του ομίλου συμπεριλαμβάνονται το ΚΤΕΟ Λακωνίας - Αρκαδίας, το πρακτορείο ΟΠΑΠ και το Play Opap.

 

 

NISSAN

Η Nissan αλλάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρωτοτυπεί με την σχεδίαση και παραγωγή συναρπαστικών μοντέλων, όλων των κατηγοριών, που διαθέτουν προσωπικότητα και χαρακτήρα, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και βέβαια, παροιμιώδη αξιοπιστία. Αντίστοιχο είναι και το επίπεδο της εταιρίας Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. Η επικοινωνία με τους πελάτες και τους υποψήφιους αγοραστές της, η δυναμική εμπορική πολιτική που εφαρμόζει και τα πρωτοποριακά χρηματοδοτικά προγράμματα, η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων της, αλλά και τα τριάντα πέντε και πλέον χρόνια επίσημης αντιπροσώπευσης της Nissan, αποτελούν εχέγγυα για τον καταναλωτή.

HYUNDAI 

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο, όπου κύριο ρόλο παίζουν οι νέες τεχνολογίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και η Hyundai έχοντας κάνει το τελευταίο διάστημα εντυπωσιακά βήματα στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας. Στο υπερσύγχρονο κέντρο που βρίσκεται στην πόλη NAMYANG, η Hyundai αναπτύσσει όλες τις τεχνολογίες που θα την καθιερώσουν ακόμα περισσότερο στη συνείδηση των καταναλωτών. 

KIA MOTORS

Η KIA αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη. Η αυξημένη ζήτηση, οδήγησε στην απόφαση της δημιουργίας μιας νέας μονάδας παραγωγής στη Σλοβακία. Η μονάδα θα ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σε θέματα παραγωγής, ενώ θα εκμεταλλεύεται τα δεδομένα από τα 2 R&D κέντρα του ομίλου Hyundai - Kia Motors, στην Φρανκφούρτη και στην Κορέα.  Η Kia Motors είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει 7 χρόνια εγγύηση στα αυτοκίνητά της.

IMG 4076 σωστη

ΚΤΕΟ Λακωνίας - Αρκαδίας

Το ΚΤΕΟ Λακωνίας  - Αρκαδίας αποτελεί το πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό ΚΤΕΟ στο Ν. Λακωνίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2005, καλύπτοντας όλες τις προβλεπόμενες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις. Είναι εφοδιασμένο με όλα τα νόμιμα έγγραφα τα οποία σε συνδυασμό με  το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του και τον προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει,  πιστοποιούν την αξιόπιστη λειτουργία του και εγκυρότητα των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου ( Δ.Τ.Ε. ).

Στο χώρο του ΚΤΕΟ Λακωνίας – Αρκαδίας είναι εγκατεστημένες δύο αυτόματες γραμμές ελέγχου επιβατικών οχημάτων και ελαφρών φορτηγών ≤3,5 τόνων ενώ το 2011 ο φορέας πραγματοποίησε επέκταση των δραστηριοτήτων του που αφορά τον τεχνικό έλεγχο βαρέων οχημάτων ( Απρίλιος 2011) και δικύκλων μοτοσικλετών ( Ιούλιος 2011).
Επισκευθείτε το web site
 

Πρακτορείο ΟΠΑΠ 

Το έτος 2012 ξεκίνησε την λειτουργία του Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Σπάρτη. Διαμορφώσαμε για σας έναν ευχάριστο χώρο ψυχαγωγίας, όπου θα μπορείτε να παίζεται με ασφάλεια διακριτικότητα και εχεμύθεια τα παιχνίδια που προσφέρει ο ΟΠΑΠ.
 

Το πρώτο Play Opap σε πανελλήνιο επίπεδο 

Τον Φεβρουάριο του 2017 άνοιξε στη κεντρική πλατεία της Σπάρτης το πρώτο σε πανελλήνιο επίπεδο VLTS (Video Lottery Terminals) του ΟΠΑΠ.

Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας