Έκθεση – Εγκαταστάσεις

Οι κύριες εγκαταστάσεις του ομίλου βρίσκονται στη οδό Γυθείου 126-136, στην έξοδο προς Γύθειο. Οι εγκαταστάσεις μας είναι σύγχρονες, νεόχτιστες και ιδιόκτητες και πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές των εταιρειών, με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ.


Σε μια έκταση 4400μ2 θα βρείτε μια κάθετη μονάδα αυτοκινήτων Nissan, Hyundai και KIA MOTOR, πρότυπο στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει έκθεση, συνεργείο, βαφείο, φανοποιείο, ανταλλακτικά, κέντρο ελαστικών, τμήμα ανταλλαγών/μεταχειρισμένων καθώς και τμήμα ασφαλιστικών υπηρεσιών. Όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργεί ολοκληρωμένο γραφείο ασφαλιστικών υπηρεσιών που συνεργάζεται με τις ευρέως γνωστές εταιρείες στο χώρο, έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα. 


Οι προσπάθειες μας για εκσυγχρονισμό, επεκτείνονται και στο έμψυχο δυναμικό της εταιρείας μας, αφού με τη διαρκή εκπαίδευση και τη συμμετοχή σε σεμινάρια και εκθέσεις προσπαθούμε και ελπίζουμε ότι έχουμε καταφέρει να κρατάμε το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας αλλά και στους υποψήφιους πελάτες μας πολύ ψηλά. Ηθική ανταμοιβή σε αυτή μας την προσπάθεια είναι ότι είμαστε μία από τις πρώτες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Nissan που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητος κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000. Το πεδίο εφαρμογής του πιστοποιητικού περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες της επιχείρησης:

Πώληση οχημάτων Ανταλλακτικών και αξεσουάρ Υπηρεσίες συνεργείου και φανοποιείας

Η πιστοποίηση έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2003 από το φορέα RW TUV Hellas Α.Ε. Υπόσχεση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για σας!

Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας