Ειδικά προνόμια

Στον όμιλο εταιρειών Κυριάκος Κακούρος ΑΕ, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την αγορά του νέου αυτοκινήτου NISSAN, KIA MOTORS και HYUNDAI μέσα από τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα που διαθέτει, αφού αγγίζουν το 99% των μοντέλων παραγωγής των τριών εταιρειών που διαθέτει. Επιπλέον, μπορεί να προγραμματίσει test drive όλων των νέων μοντέλων.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο – αγροτικό – ημιφορτηγό που ψάχνει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων και εγγυημένων αυτοκινήτων που ανανεώνονται καθημερινά. 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ομίλου εγγυάται τη συντήρηση του αυτοκινήτου και σέβεται τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών καλύπτοντας τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το Φανοποιείο – Βαφείο, εγγυάται τη σωστή και ασφαλή επιδιόρθωση του τρακαρισμένου αυτοκινήτου σας, παρέχοντας αυτοκίνητο αντικατάστασης, τηρώντας το χρόνο παράδοσης που έχει συμφωνηθεί κατά την εισαγωγή του αυτοκινήτου στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Το τμήμα αντικατάστασης ελαστικών του ομίλου, έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών, εξασφαλίζοντας ποιοτικότερα προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.  
 

 

Χρηματοδοτικά Προγράμματα. 

Όλα τα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα test drive τόσο σε επιβατικά όσο και σε επαγγελματικά αυτοκίνητα.
Η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη από ότι σήμερα με τα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που σας προσφέρουμε. 
Η εταιρεία συνεργάζεται με όλες τις τράπεζες και παρέχει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα στους πελάτες της. Επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης αυτοκινήτων μέσω μεταχρονολογημένων επιταγών και συναλλαγματικών. 
Image

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας